http://showbizznet.nl

Amphibious Aircraft-markt 2020 – Rapport behandelt de belangrijkste groeifactoren, wereldwijde trends, kansen per regio, omvang van de sector en voorspelling van het aandeel tot 2024

Het Amphibious Aircraft-marktrapport geeft een overzicht van de markttrends, drijfveren en belemmeringen met betrekking tot het concurrentielandschap. Het geeft ook een gedetailleerd overzicht van de markt van verschillende regio’s wereldwijd. Bovendien bevat het Amphibious Aircraft-marktrapport een primair overzicht van de Amphibious Aircraft-markt met verschillende productdefinities, classificaties en deelnemers aan de ketenstructuur van de industrie.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/14245685

Concurrentieanalyse: De markt voor Amphibious Aircraft-industrieonderzoek is opgesplitst en biedt enorme groeimogelijkheden voor de leveranciers, vooral in de ontwikkelde regio’s. Het bestaan ??van grote, kleine en lokale verkopers op de markt zorgt voor veel concurrentie. Hieronder volgen de toonaangevende fabrikanten.
Vickers Aircraft Company Limited
Dornier Seawings GmbH
MVP Aero
United Aircraft Corporation
Equator Aircraft Norway SA
Aero Adventure
Atol Aviation Oy
FAULHABER
ShinMaywa Industries Ltd
Aviation Industry Corporation of China (AVIC)
Flywhale Aircraft GmbH
Viking Air Ltd
LISA Airplanes
ICON Aircraft Inc.

Het rapport bevat een uitgebreide analyse van:
• Amphibious Aircraft-marktsegmenten
• Amphibious Aircraft-marktdynamiek
• Amphibious Aircraft-marktgrootte
• Vraag en aanbod
• Huidige trends / problemen / uitdagingen
• Concurrentie en betrokken bedrijven
• Waardeketen

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/14245685

Belangrijkste markttrends:
 
 De Militaire segment zal naar verwachting de hoogste CAGR bereiken Tijdens de prognoseperiode
 
 Op dit moment, het leger segment heeft het hoogste percentage van alle segmenten. Wereldwijd is er een toenemende vraag naar amfibische vliegtuigen van de zeemacht in de wereld geweest. Zeestrijdkrachten zijn het plaatsen van orders voor amfibische vliegtuigen aan diverse bewerkingen, zoals zoek- en reddingsacties, en de bewaking en verkenning missies uit te voeren. Bijvoorbeeld, Indische ZeeKrachten zijn in plannen om de Shin Meiwa US-2 amfibische vliegtuigen uit Japan te verwerven voor een deal ter waarde van USD 1,30 miljard. India is in de plannen aan te schaffen 12 van de amfibische vliegtuigen voor het uitvoeren van search-and-rescue (SAR) de maritieme bewaking. Daarnaast is de Indiase plannen marine om het vliegtuig strategisch in te zetten op de Andamanen en Nicobaren, met als doel het uitvoeren van patrouilles in de grotere Indische Oceaan Gebied (IOR). China heeft ook aangekondigd dat zij gebruik maken van de AG600 amfibische vliegtuig kan maken om hun troepen, evenals apparatuur veerboot, aan de Zuid-Chinese Zee. Het vliegtuig, dat is ontwikkeld voor brandbestrijding en water te redden, wordt ook gebruikt voor militaire doeleinden, vanwege het feit dat het vliegtuig biedt plaats aan maximaal 50 passagiers en dit heeft geleid tot het vliegtuig als de juiste keuze voor troepen vervoer per overwogen de Chinese overheid. Wereldwijd diverse zeestrijdkrachten, zoals de Verenigde Staten en Japan, zijn het plaatsen van orders voor amfibische vliegtuigen verschillende strategische missies uit te voeren. Zo verschillende komende ontwikkelingen op het gebied van amfibische vliegtuigen voor het leger, wordt verwacht dat de focus te verhogen op dit segment, en dit kan de reden voor de verwachte hoge CAGR zijn.
 
 De Asia-Pacific regio zal naar verwachting de grootste groei hebben
 
 In de amfibische vliegtuigen markt, Asia-Pacific is het genereren van de hoogste omzet op dit moment. De regio Asia-Pacific is momenteel getuige van diverse ontwikkelingen op het gebied van amfibische vliegtuigen. De amfibische markt vliegtuigen in China is getuige van een aanzienlijke groei, als gevolg van de invoering van nieuwe technologie, die heeft bewezen een succes in het land. China heeft zich snel gevorderd met de ontwikkeling van zijn nieuwste AG600 amfibische vliegtuigen. De AG600 is ontwikkeld door China als een deel van een aandrijving, met het oog op de militaire vermogens van de regio te moderniseren temidden van de territoriale geschillen die plaatsvinden in de Zuid-Chinese Zee, die heeft geleid tot toenemende spanningen in de regio Asia-Pacific en Noord Amerika. Het vliegtuig is van dezelfde grootte als een Boeing 737 en is ontworpen marine reddingen en strijd bosbranden uit te voeren. Bovendien kan het toestel ook worden aangepast verschillende andere missies, zoals de bescherming en observatie van het mariene milieu, exploratie van hulpbronnen, alsmede het verschaffen van beveiliging tegen smokkel over zee uit te voeren. Eerder in 2017, de Indiase luchtvaartmaatschappij SpiceJet tentoongesteld belang te verwerven 100 amfibische vliegtuigen van Setouchi Holdings Company, Japan. De deal kan SpiceJet helpen om connect passagiers in afgelegen gebieden, die geen toegang hebben tot luchthaveninfrastructuur hebben. Zo kan de grootschalige lopende ontwikkelingen op het gebied van amfibische vliegtuigen, en de groeiende vraag naar amfibische vliegtuigen in de regio Azië-Pacific leiden tot de groei van de amfibische vliegtuigen markt in de regio Azië-Pacific.

Wat Amphibious Aircraft-marktonderzoek biedt:
• Amphibious Aircraft-industrie geeft beoordelingen voor de analyse op regionaal niveau met productie, verkoop, consumptie, import en export
• De Amphibious Aircraft-markt biedt fabrikanten basisinformatie, productcategorie, verkoopopbrengst, prijs en brutomarge
• Amphibious Aircraft-marktprognoses voor minimaal vijf jaar van alle genoemde segmenten
• Trends in de toeleveringsketen die de nieuwste technologische ontwikkelingen plannen.
• Industrieonderzoek Amphibious Aircraft marktaandeel drijvende krachten, beperkingen, kansen, bedreigingen, uitdagingen, investeringsmogelijkheden
• Strategisch voor de nieuwkomers op de Amphibious Aircraft-markt
• Fabricageproces, prijs, leveranciers, productie- en verbruiksanalyse, transportmodaliteit en kostenanalyse, ketenanalyse
• Bedrijf beschrijft met gedetailleerde strategieën, financiële gegevens en recente ontwikkelingen

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/14245685

Enkele punten van de TOC van de Amphibious Aircraft-markt:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/14245685,TOC