http://showbizznet.nl

Intelligence, Surveillance en Reconnaisance-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Intelligence, Surveillance en Reconnaisance-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Intelligence, Surveillance en Reconnaisance-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102137

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
ELBIT SYSTEMS PLC, HARRIS CORPORATION, GENERAL DYNAMICS CORPORATION, CACI INTERNATIONAL INCORPORATED BAE SYSTEMS PLC, BOOZ ALLEN HAMILTON INCORPORATED, LOCKHEED MARTIN.

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 – Groeiende Toepassing van ISR door de civiele Overheidsinstanties
 – Technologische vooruitgang
 
 > Terughoudendheid
 – Bezuinigingen en militaire downsizing
 
 > Opportunity
 – Swarm Robotics: Toekomst van Les Chevaliers du ciel

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102137

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Augustus 2017: The Company CACI International hebben aangekondigd dat zij hebben een taak van USD 51 miljoen werd toegekend, om het software-ontwikkelingen en ondersteuning te bieden aan de 90e Cyberspace operaties Squadron, een ondergeschikte eenheid van de 24e Air Force aan de Amerikaanse Cyber ??Command. De taak looptijd van drie jaar die aan het bedrijf heeft toegekend in het kader van de Network Centric Solutions -2 contract voertuig draagt ??bij de US Air Force aan de hoge niveaus van paraatheid om de militaire doelen in de hele warfighting domeinen te bereiken handhaven.
 > December 2017: De Republiek Korea Air Force (ROKAF) hebben hun set-up van een nieuwe intelligentie bewaking en verkenning eenheid aangekondigd met het oog op toezicht op de belangrijkste Noord-Koreaanse faciliteiten. De nieuwe eenheid die de 37ste tactische eskader vervangen zal nu ook onbemande vliegtuigen evenals andere luchtverkenning platforms om de mogelijkheden van het land te verbeteren op eventuele tekenen van nucleaire en raketprogramma bedreigingen afkomstig uit Noord-Korea te controleren.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Intelligence, Surveillance en Reconnaisance-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102137

Enkele punten van Intelligence, Surveillance en Reconnaisance-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102137,TOC