http://showbizznet.nl

Automotive Electric Power Steering Systems-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Automotive Electric Power Steering Systems-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Automotive Electric Power Steering Systems-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102165

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Delphi Automotive, Hitachi Automotive Systems, Hyundai Mobis Co., Ltd., Infineon Technologies, Jtekt Corporation, Robert Bosch Gmbh, Trw Automotive, Nexteer Automotive, Nsk Global, Jtekt Corporation, Showa Corporation, Thyssenkrupp Presta Ag, Mando Corporation, Hyundai Mobis, Zhuzhou Elite Electro Mechanical Co. Ltd

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 – Behoefte aan vermindering van het brandstofverbruik
 
 > Terughoudendheid
 – Falen van Electric Power Steering Assist Systems
 
 > Opportunities
 – Strategische samenwerkingen met Major Automotive Companies
 >

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102165

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > September 2017 – GKN PLC heeft komen met SPIDAN stuurbekrachtiging, die intelligent energiebeheer functies die u helpen bij de vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en jam natuurlijke hulpbronnen, door het gebruik van gereviseerde vervangende onderdelen.
 > Mei 2017 – De nieuwe Corvette Stingray en Bugatti Veyron zijn begonnen met het voorschot Electric Power Assisted Steering-systeem (EPAS), het gebruik van een eenvoudige motor aan het stuurhuis het stuurwiel bochten te duwen, in plaats van hydraulische zuigers en pompen.
 > September 2017 – Duitse auto-onderdelen maker, ZF Lenksysteme, verklaarde dat zijn elektrische stuurbekrachtiging systeem maakt gebruik van 90% minder energie dan de hydraulische stuurbekrachtiging.
 > Mei 2017 – Automotive productie van voertuigen is snel gegroeid met een aanzienlijke toename van de wereldbevolking en het voertuig bezitten huishoudens. De markt voor elektrische stuurbekrachtiging (EPS) systemen heeft de conventionele hydraulische besturing overtroffen, in minder dan 20 jaar.
 > De eenvoudigere constructie in vergelijking met hydraulische systemen, met voordelen, zoals minder gewicht, lage onderhoudskosten, betere respons op verschillende snelheden, zeer duurzaam, en minder brandstofverbruik, rijden de goedkeuring van EPS dan hydraulische systemen, op zijn beurt, het besturen van de markt voor elektrische stuurbekrachtiging systemen.
 > Unstable brandstofprijzen en veiligheidsvoorzieningen zoals Electronic Stability Control en ABS geïntegreerd met elektronische stuursystemen zijn enkele andere factoren die het verhogen van de vraag.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Automotive Electric Power Steering Systems-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102165

Enkele punten van Automotive Electric Power Steering Systems-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102165,TOC