http://showbizznet.nl

Automotive Paints-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Automotive Paints-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Automotive Paints-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102533

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
3M, Akzonobel NV, Arkema Group (Bostik SA), Axalta Coatings Systems, BASF SE, Beckers, Berger Paints India Ltd, Clariant Ag, Kansai Nerolac Paints Ltd., DuPont, Nippon, PPG Industries, Royal DSM NV, Solvay S.A, Valspar

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 – verhogen van het voertuig productie en verkoop
 
 > Terughoudendheid
 – milieuvraagstukken
 – Het verhogen van de kosten van grondstoffen
 
 > Opportunities
 – De Asia-Pacific Region
 – Gepolariseerd Paint

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102533

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Nippon Paint, een van de leiders in de autolakken markt, heeft bedacht en ontwikkelde een gepolariseerde verf, Maziora dat verandert van kleur afhankelijk van de hoek van waaruit het wordt bekeken of van waar het licht hoogtepunten het. De verf wordt geschikt gebruikt voor re-verf auto’s of als een high-ontwerp verf voor nieuwe voertuigen en designer racewagens.
 > Nippon Paint creëerde een geavanceerde, helderder, sterker schaduw van de ziel rood, haar nieuwste kleur ontwikkeld in samenwerking met Mazda, balanceren kwaliteit en design met verwerkbaarheid prestaties.
 > Kathodische Electro-Deposition (CED) verf is een van de laatste ontwikkelingen in het verstrekken van het voertuig maximale bescherming tegen diverse klimatologische omstandigheden. Deze elektro afzetting handelt als roestwerende primer en werkt ook effectief als een anti-corrosiemiddel. De markt zal naar verwachting concurrerend in de aanwezigheid van veel spelers te blijven.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Automotive Paints-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102533

Enkele punten van Automotive Paints-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102533,TOC