http://showbizznet.nl

Building Automation System-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het Building Automation System-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Building Automation System-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102962

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Honeywell International Inc., ABB Ltd., Siemens AG, Johnson Controls International PLC, Hubbell Inc, United Technologies Corp., Schneider Electric SE, Robert Bosch GmbH, Emerson Electric Co., Mitsubishi Electric Corporation, Ingersoll-Rand PLC

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – toenemende vraag naar energie-efficiënte systemen
  – Groeiende behoefte aan automatisering van Security Systems in Gebouwen
  
 > Terughoudendheid
  – Hoge Acquisitie en uitvoeringskosten
  
 > Value Chain Analysis
  
 >

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102962

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017 – Ingersoll Rand verworven Calmac Corporation, een beursgenoteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in koele energietechnologieën, met inbegrip IceBank opslagtanks. CalMac heeft meer dan 4.000 bedrijven en instellingen in 60 landen. Dit hielp Ingersoll de thermische energie-opslag oplossingen portfolio uitbreiden en versterken van het bedrijf klimaat betrokkenheid.
 > Augustus 2017 – Ingersoll Rand PLC het bedrijf van Thermocold Costruzioni Srl, een producent en distributeur van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) systemen en oplossingen verworven. De overname zal naar verwachting van het bedrijf in de gelegenheid om uit te breiden in Europa en andere delen van de wereld.
 > Juni 2017 – Honeywell een overeenkomst om Nextnine, een leverancier van security management oplossingen en technologieën getekend voor de overname. De toevoeging van Nextnine’s toonaangevende beveiligingsoplossingen en veilige remote service mogelijkheden zullen de bestaande scala van innovatieve cyber security technologieën te verbeteren en een aanzienlijke verhoging van Honeywell Connected Plant cyber security klantenbestand.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Building Automation System-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102962

Enkele punten van Building Automation System-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102962,TOC