http://showbizznet.nl

Oil and Gas Automation-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Oil and Gas Automation-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Oil and Gas Automation-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13103026

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
ABB Ltd., Honeywell International Inc., Rockwell Automation Inc., Mitsubishi Corporation, Schneider Electric SE, Emerson Electric Co., Eaton Corporation, Dassault Systems, Yokogawa Electric Corporation, Siemens Corporation, Robert Bosch GmbH, Texas Instruments Inc., Johnson Controls Inc.

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Verhoogde focus op het ontwikkelen Productie economieën
  
 > Terughoudendheid
  – Gebrek aan geschoolde werknemers

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13103026

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017 – Rockwell Automation maakte de investering in The Hive, een Silicon Valley innovatiefonds en co-creatie studio, om de toegang tot een ecosysteem van vernieuwers en technologie start-ups met een focus op toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) aan industriële krijgen automatisering.
 > November 2017 – Schneider Electric gestart met een nieuwe dienst ontwikkeld om industriële producenten veilig te moderniseren hun PLC-systemen. Door het verminderen van downtime en verstoring van de operatie, kan de dienst een gemakkelijkere migratie naar het bedrijf Modicon M580 programmeerbare automation controllers bieden.
 > Oktober 2017 – Mitsubishi elektrische aangekondigd dat het zijn nieuwste MELSEC iQ-R-serie voor algemene doeleinden programmeerbare controller, de IEC 61508 SIL 2-compliant redundante programmeerbare controller gecombineerd met een redundant-functie SIL2 CPU set voor hoge prestaties en extra betrouwbaarheid zal lanceren
 > September 2017 – Dassault Systems verworven EXA Corporation, een wereldwijde innovator in simulatiesoftware voor product engineering. Met deze overname versterkt het bedrijf Simulation Portfolio met next-generation fluid dynamics mogelijkheden op het 3DEXPERIENCE Platform.
 > Juni 2017 – GE lanceerde nieuwe oplossingen speciaal gebouwd voor industriële activa. GE Digital gestart met een geïntegreerde oplossing voor de industriële dienstverlening model van de toekomst te leveren dat combineert de kracht van ServiceMax die cloud-gebaseerde field service management oplossing bedrijf, met zijn intelligente Asset Performance Management portfolio service activiteiten te ontwikkelen, kosten te verlagen en te elimineren ongeplande downtime .

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Oil and Gas Automation-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13103026

Enkele punten van Oil and Gas Automation-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13103026,TOC