http://showbizznet.nl

Pantserwagens Upgrade en Retrofit-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het Pantserwagens Upgrade en Retrofit-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Pantserwagens Upgrade en Retrofit-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102601

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
BAE Systems, CMI Defense, Diehl Defense, Elbit Systems, General Dynamics, Rheinmetall, RUAG Defense, Thales Group, Palbam

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers
 
 > Terughoudendheid
 
 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102601

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 Februari 2017- General Dynamics Land Systems tekende een contract ter waarde van USD 308 miljoen met de regering van Canada, om hun 141 Light Pantserwagens upgraden.
 28 september 2017- Biscuits naar gepantserde auto’s: oude Pillsbury installatie Midland heeft een nieuwe eigenaar. De Pillsbury fabriek in Midland was ooit bekend om zijn zachte, rijke koekjes, maar nu een gepantserde auto fabrikant heeft het deeg om de faciliteit te transformeren uitgerold.
 Maart 2017-Navistar heeft USD 35 miljoen contract van het Amerikaanse ministerie van Defensie om 40 Maxxpro Dash DXM mijn-bestand, gepantserde vrachtwagens leveren aan de Pakistaanse leger zakken. De US-based vrachtwagen belangrijke had een joint venture met de Indiase trekker en utility voertuig maker Mahindra & Mahindra (M & M).
 Januari 2017- De Kharkiv Morozov Machine Building Design Bureau (KMDB) is naar verluidt de ontwikkeling van een infanterie gevechtsvoertuig (IFV) met behulp van de Oplot-M belangrijkste tanks (MBT) chassis.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Pantserwagens Upgrade en Retrofit-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102601

Enkele punten van Pantserwagens Upgrade en Retrofit-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102601,TOC