http://showbizznet.nl

Parking boekingssystemen-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het Parking boekingssystemen-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Parking boekingssystemen-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102978

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
International Business Machines Corporation (Ibm), Infra Park S.A.S, Xerox Corporation, Siemens Ag, The 3m Company, Parkme, Justpark, The Kapsch Group, Standard Parking Corporation, Apcoa Parking Ag,Streetline, Inc., Amano Corporation, Swarco Corporation, Cubic Corporation

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Verhoging van het aantal voertuigen
  – Het verhogen van Smart City Projects over de Bol
  
 > Factoren Challenging the Markt
  – Slow Adoptie Rate

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102978

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Januari 2018 – Europese online parkeren reservering leider, ParkCloud heeft verder haar aanwezigheid op de Italiaanse markt versterkt, door te zorgen voor een contractverlenging met Torino Airport (luchthaven van Turijn), na een succesvolle 18-maanden termijn.
 > Januari 2018 – Nieuwe parking reserveringssysteem werd ingezet op Muir Woods Monument, California, voor voertuigen en shuttle passagiers. Het nieuwe voertuig en shuttle reserveringssysteem, beheerd door Ace Parking Management Inc., zal de bezoekers de mogelijkheid om hun reis te plannen op voorhand. De reservering systeem is open het hele jaar door op een website en het callcenter.
 > Juni 2017 – Infra Park een overeenkomst gesloten om zijn belang in LAZ parkeren uit te breiden van 50% tot 90%. De toevoeging van meer dan 880.000 plaatsen in meer dan 328 steden zal toestaan ??Infra Park haar positie als een van de leiders in een dynamische Noord-Amerikaanse markt te versterken.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Parking boekingssystemen-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102978

Enkele punten van Parking boekingssystemen-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102978,TOC