http://showbizznet.nl

Plastic flessen-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Plastic flessen-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Plastic flessen-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13103045

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Amcor Limited, Cospack America Corporation, Bericap GmbH & Co. KG, Rexam, Inc., Berry Plastics, Graham Packaging Company, Container Corporation of Canada, Ontario Plastic Container Producers Ltd., Constar Internationals, Inc., Alpha Packaging, Alpack Plastics, International Packaging Corporation, Plastipak Holdings, Inc.

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – de groeiende vraag van de verpakkingsindustrie
  
 > Terughoudendheid
  – Milieu bezorgdheid over het gebruik van plastic

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13103045

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > Juni 2017: Plastipak Packaging Inc., heeft aangekondigd dat het lijdend voorwerp Printing (DOP) gepatenteerde technologie heeft een 2017 Silver Award verdiend voor Packaging Innovation van DuPont Performance Materials. De rechters beschreven Plastipak’s DOP vermogen als een uitstekende prestatie in het verpakken van innovatie als gevolg van uitmuntendheid in technologische vooruitgang. DOP is een gepatenteerde technologie voor het verpakken van decoratie. Via speciaal ontwikkelde inkten die volledig compatibel is met gesloten kringloop zijn en die worden gehard onder toepassing van energiezuinige LED-lampen, beelden rechtstreeks inktstralen geprint op kunststof flessen en containers, waardoor de noodzaak voor afzonderlijke labels, bekledingen en hechtmiddelen.
 > April 2017: Amcor Rigid Plastics breidt relatie met lange tijd klant Campbell Soup Co. met de opening van een fles ter plaatse vervaardigen operatie in Texas. Amcor’s nieuwe in-line operatie zal naar verwachting ongeveer 50 miljoen hot-invulbare polyethyleentereftalaat (PET) flessen per jaar te produceren. betere toegang Campbell’s aan de verpakking zal ook duurzaamheid voordelen zoals lagere kosten vracht en de uitstoot van koolstof, en verbeterde operationele efficiëntie.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Plastic flessen-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13103045

Enkele punten van Plastic flessen-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13103045,TOC