http://showbizznet.nl

RF Test Equipment-markt geschatte voorspellingsanalyse door ontwikkelingstrends, huidige groeifactoren 2020 tot 2023

Het RF Test Equipment-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De RF Test Equipment-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102918

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Keysight Technologies, Rohde & Schwarz GmbH & Co KG, Viavi Solutions,Yokogawa Electric, Teledyne Technologies, Teradyne Inc., Cobham PLC, Gigatronics Inc., Anritsu Corporation, TESSCO Technologies, Inc.

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – High Penetration Rate Modular Instrumentatie
  – De snelle toename van het dataverkeer met een toename van het aantal LTE-A
  – Adoptie van
 > Ac en Mimo Technologies
  – Goedkeuring van Modular Instrumentatie
  
 > Terughoudendheid
  – RF Design, Flexibiliteit en Maat Issues van de Apparatuur
  – Evolving RF Standards

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102918

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 Februari 2018: Anritsu aangekondigd dat het heeft gewerkt met Qualcomm Technologies, Inc., tot piek download snelheden van 2 Gbps met succes aan te tonen. De demonstratie gebruikte mobiele testinrichting, aangedreven door Qualcomm Snapdragon ™ X24 LTE modem en een netwerk simulator gebruikt 5x carrier aggregatie (5CC) met 4×4 MIMO en 256-QAM modulatie op alle vijf dragers.
 Februari 2018: Anritsu Corporation kondigde een geplande uitbreiding van het bedrijf Universal Wireless Test Set MT8870A software om de nieuwe 3GPP 5G Sub-6 GHz New Radio ondersteunen (NR) RF meetstandaarden. De verbeterde 5G Sub-6 GHz NR Uplink Tx Meet- en Downlink Waveform Bestand van de opties niet-signalering op basis van 5G Sub-6 GHz TRx testen ondersteunen.
 Januari 2018: Anritsu Company heeft aangekondigd dat haar Signal Quality Analyzer, R (SQA-R) MP1900A was goedgekeurd als een compliance-testoplossing voor PCI Express® (PCIe®) 3.0-technologie Link Equalizer (Link EQ) testen en ontvanger (Rx) Jitter tolerantietests door de PCI-SIG® consortium. Ondersteunt de PCI Express 3.0 specificatie en uitbreidbaarheid PCI Express 4.0 en 5.0 specificaties, de MP1900A helpt de bedrijfsmiddelen kosten terwijl de ondersteuning van diverse tests, zoals de PHY laag elektrische eigenschappen en protocol tests met behulp van een hoogwaardige golfvorm puls patroongenerator (PPG) en hoge gevoeligheid foutdetector (ED).

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de RF Test Equipment-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102918

Enkele punten van RF Test Equipment-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102918,TOC