http://showbizznet.nl

slimme meters-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het slimme meters-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De slimme meters-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13103036

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Landis+Gyr Inc., Aclara Technologies LLC, Wasion Group Holdings, Elster Group SE, Jiangsu Linyang Energy Co. Ltd, Ningbo Sanxing Electric Co. Ltd, Kamstrup A/S, Hexing Electric Company Ltd, Itron Inc., Holley Metering Limited, Sensus USA Inc., Shenzhen Hemei Group Co. Ltd, General Electric Ltd., Diehl Stiftung & Co. KG, Hangzhou Beta Gas Meters Co. Ltd, Pietro Fiorentini, Sagemcom SAS, Apator S.A

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – toegenomen complexiteit en groeiend bewustzijn bij Eindgebruikers
  – Mogelijkheid tot aansluiten en integreren van meerdere afzonderlijke systemen
  – Opkomende economieën
  
 > Terughoudendheid
  – Hoge initiële investering
  – Gebrek aan vaardigheden om de software te beheren

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13103036

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017- Diehl Metering werd het eerste bedrijf dat de meetsystemen te integreren voor het automatisch lezen oplossingen voor water, thermische energie, en gasmeters met NEC CCOC platform. De NEC-Europa zal de belangrijkste kenmerken van de Smart City Platform (CCOC) van Europa te presenteren. De samenwerking van de twee doelstellingen van de besluitvorming van het automatiseren van taken en het vergemakkelijken van de juiste keuze van strategische beslissingen op de lange termijn van de Europese operator te ondersteunen.
 > Juli 2017 – Sagemcom SAS verworven Meter Italia S.p.A. dat de traditionele en chique woonwijk gasmeter, evenals een scala van industriële gasmeters via haar dochteronderneming Sagemcom Energie & Telecom SAS produceert. Door de overname van Meter Italia, Sagemcom streeft om zich te vestigen en actief deel te nemen aan de groei van het gas metering markt, met name in Europa, het Midden Oosten en Afrika regio’s. Het bedrijf verwacht ook haar bevoegdheden ten Meter Italia combineren om technologische vooruitgang in multi-energie-metering pakken.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de slimme meters-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13103036

Enkele punten van slimme meters-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13103036,TOC