http://showbizznet.nl

Smart Elektriciteitsmeter-marktrapport toont snelle groei-analyse, belangrijkste grote uitdagingen, drijfveren, kansenanalyse tot 2023

Het Smart Elektriciteitsmeter-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Smart Elektriciteitsmeter-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102946

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Landis + GYR Group AG, Wasion Group Holdings, Elster Group Gmbh(Honeywell International Inc), Jiangsu Liang Energy Co. Ltd, Sagemcom Sas, Ningbo Sanxing Electric Co. Ltd, Kamstrup A/S, Hexing Electric Company Ltd, Itron Inc, Holley Technology Ltd, Sensus Usa Inc, Nanjing Xinlian Electronics Co. Ltd, Shenzhen Hemei Group Co. Ltd

Markt Dynamics: –
  
 > Drivers
  – Ondersteunende is wettelijk in belangrijke regio’s
  – Stijging van de Smart City Deployment
  
 > Terughoudendheid
  – hoge kosten en met beveiliging
  – Integratie Moeilijkheden met slimme meters

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102946

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017: Landis + GYR breidde haar distributeur sensor product portfolio met de lancering van een mobiele communicatie-optie voor de bestaande S610 Line Sensor, die detecteert en lokaliseert fouten, waardoor de betrouwbaarheid van het netwerk te verbeteren.
 > Oktober 2017: Kamstrup geïnvesteerd in smalle band Internet of Things (NB-IoT) voor het tanken innovaties in elektriciteitsmeters. Het bedrijf kondigde aan dat piloottesten zijn gepland voor het voorjaar van 2018 en een commerciële oplossing zal beschikbaar zijn in de komende 12-18 maanden.
 > Januari 2017: Wasion Group Holdings Limited aangekondigd om haar samenwerking met Itron te verdiepen door middel van het inbedden van de metering-producten in Itron’s OpenWayRiva ivd Solution.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Smart Elektriciteitsmeter-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102946

Enkele punten van Smart Elektriciteitsmeter-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102946,TOC