http://showbizznet.nl

Video Surveillance System-marktsegmentatie, groei, vraagstatus, analyse van belangrijke leiders en toekomstvoorspelling voor 2020 tot 2023

Het Video Surveillance System-marktrapport is een professionele en gedetailleerde analyse van de belangrijkste spelers, belangrijke samenwerkingen, fusies en overnames, samen met aankomende en trending innovatie. De Video Surveillance System-marktstudie omvat technologische ontwikkelingen, toekomstplannen, levering, verkoopopbrengsten, productie, afmetingen, overzicht, fabrikanten, groeisnelheid, prijs, deals en omzet voor de gedetailleerde analyse voor het prognosejaar.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/13102996

Deze studie behandelt de volgende belangrijke spelers:
Axis Communications Ab, Bosch Security Systems Incorporated, Honeywell Security Group, Samsung Group, Panasonic Corporation, Flir Systems Inc., Schneider Electric, Nice Limited, Infinova Corporation, Zhejiang Dahua Technology Company Limited, Hangzhou Hikvision Digital Technology Company Limited, Avigilon Corporation

Markt Dynamics: –
 
 > Drivers & nbsp;
– & nbsp;

 > Afspraken
– & nbsp;

 > Opportunities

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/13102996

Belangrijke ontwikkelingen in de markt:
 > November 2017 – Schneider Electric overgenomen Asco Vermogen Technologies (ASCO), een leider in de Automatic Transfer Switch (ATS). De overname versterkt Schneider Electric’s EcoStruxure Vermogen Platform in belangrijke markten en segmenten. Asco zal naar verwachting een deel van Low Voltage (Gebouw) activiteiten van de groep te vormen.
 > November 2017 – Honeywell geïntroduceerd self-bewaakt smart home beveiligingssysteem te beschermen en beveiligen van huizen. De camera basisstation wordt verwacht dat verbeteringen in de toekomst, zoals gezichtsherkenning en een draadloze motion kijkers, aan een uitgebreide huis dekking.
 > September 2017 – Axis Communications AB gestart met een nieuw netwerk radar detector, AXIS D2050-VE, dat is het eerste product in de markt met radartechnologie. Het wordt aangedreven door de Power over Ethernet Plus (PoE +) en voldoet aan IP66, IK08 en NEMA 4X bescherming klassen, in het bijzonder voor ruwe omgevingen.
 > Januari 2017 – Bosch verworven ITK Engineering AG om het bedrijf in aangepaste systeem en de ontwikkeling van software diensten te versterken in de mondiale markt.

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verkrijgen en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en zijn commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke aandrijvende en remmende krachten op de Video Surveillance System-markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door toonaangevende respectievelijke organisaties.
• De vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/13102996

Enkele punten van Video Surveillance System-markt TOC:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/13102996,TOC