http://showbizznet.nl

equipamento para golfe-markt 2020: vraag, belangrijkste bevindingen, regionale analyse, aandeel wereldwijd, grootte, aandeel, belangrijkste spelersprofielen, toekomstperspectieven en prognoses tot 2024

Het equipamento para golfe-marktrapport geeft een overzicht van de branche, inclusief definities, divisie, belangrijkste leveranciers, belangrijkste ontwikkeling en marktuitdagingen. De equipamento para golfe-marktanalyse biedt de wereldwijde markten, inclusief belangrijke ontwikkelingstrends, analyse van het concurrentielandschap, marktdynamiek en voorspelling van de ontwikkelingsstatus van belangrijke regio’s 2019-2024

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244145

Competitief landschap
De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten is zeer competitief en bestaat uit verschillende grote spelers; wat duidt op een gefragmenteerd marktscenario. Op de equipamento para golfe-markt hebben verschillende fabrikanten uit China en India een dominante marktpositie vanwege hun grote productievoetafdruk. In Europa zijn Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste regio’s voor equipamento para golfe-handel.

Belangrijkste leveranciers van equipamento para golfe Market:
– Callaway Golf Company
– Sumitomo Rubber Industries
– Nike, Inc
– Acushnet Holdings
– MIZUNO Corporation
– Taylormade Golf Company, Inc.
– Adidas Group
– Bridgestong Group

Principais Tendências de Mercado:

-Surge em vários campos de golfe

-Não tem havido um aumento no número de campos de golfe em todo o mundo, especialmente entre as nações de topo de golfe ao longo dos últimos anos. Os Estados Unidos, o Reino Unido, Japão, Alemanha, Canadá, Coreia do Sul, Suécia, França, Itália são alguns dos principais países líderes na indústria do golfe, onde a maioria (mais de 50%) dos campos de golfe estão localizados. A maioria desses cursos pertencem a clubes privados, lugares imobiliários golfe-centric e resorts de golfe. Existem mais de 30.000 instalações de golfe em todo o mundo, e mais de 70% deles são abertos ao público, portanto, é em grande parte acessíveis. No momento, mais de 200 campos de golfe estão em construção e 350 mais campos de golfe estão em fase de planejamento, em todo o mundo, o que indica um aumento significativo na demanda por equipamentos de golfe durante o período de previsão.

– aumento da procura de equipamento de golfe da Ásia-Pacífico

-O mercado de equipamentos de golfe da Ásia-Pacífico é dominado pelo Japão seguido por China, Coreia do Sul e Tailândia, entre outros países europeus. A partir de 2017, a Ásia-Pacífico tem aproximadamente 4.570 campos de golfe, sendo responsável por 14% do mercado mundial total. Nos últimos anos, tem havido um crescimento fenomenal no golfe asiático, dominado pela China, seguida pela Índia, Austrália e Tailândia no fornecimento curso. A China é um dos países que mais crescem na região da Ásia-Pacífico, em termos do número de campos de golfe, devido ao aumento da consciência sobre o esporte de golfe e um aumento da população do golfista no país. Além disso, o aumento da exposição de mídia para eventos internacionais de golfe tem ajudado a popularidade do esporte entre as massas. Isso incentiva a população jovem para jogar esses esportes que impulsionaram ainda mais as vendas de equipamentos de golfe na região.

Informeer of deel uw vragen voordat u dit rapport koopt – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244145

Redenen om dit rapport te kopen:
– Het marktschattingsblad (ME) in Excel-formaat
– Rapporteer maatwerk volgens de eisen van de klant
– 3 maanden ondersteuning van analisten

Gedetailleerde TOC van wereldwijde equipamento para golfe-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Algemene veronderstellingen van het onderzoek
2. Onderzoeksmethodologie
2.1 Inleiding
2.2 Analysemethodologie
2.3 Studiefasen
2.4 Econometrische modellering
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van equipamento para golfe Market
4.1 Inleiding
4.2 Markttrends
4.3 Porter’s Five Force Framework
4.3.1 Onderhandelingspositie van leveranciers
4.3.2 Onderhandelingspositie van consumenten
4.3.3 Dreiging van nieuwkomers
4.3.4 Dreiging met vervangende producten en services
4.3.5 Concurrerende rivaliteit binnen de industrie
5. Marktdynamiek van equipamento para golfe Market
5.1 Bestuurders
5.1.1 Productie verhogen
5.1.2 Stijgende vraag
5.2 Beperkingen
5.3 Mogelijkheden
6. Wereldwijde equipamento para golfe-marktsegmentatie, op capaciteit
7. Wereldwijde equipamento para golfe-marktsegmentatie, per materiaalsoort
7.1 Type 1
7.2 Type 2
7.3 Type 3
8. Wereldwijde equipamento para golfe-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
8.1 Noord-Amerika
8.1.1 Verenigde Staten
8.1.2 Canada
8.1.3 Rest van Noord-Amerika
8.2 Azië-Pacific
8.2.1 China
8.2.2 Japan
8.2.3 India
8.2.4 Rest van Azië-Pacific
8.3 Europa
8.3.1 Verenigd Koninkrijk
8.3.2 Duitsland
8.3.3 Frankrijk
8.3.4 Rusland
8.3.5 Rest van Europa
8.4 Rest van de wereld
8.4.1 Brazilië
8.4.2 Zuid-Afrika
8.4.3 Overige
9. Competitief landschap en introductie van equipamento para golfe-markt
9.1 Inleiding
9.2 Marktaandeelanalyse
9.3 Ontwikkelingen van belangrijke spelers
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
10.1 Bedrijf 1
10.2 Bedrijf 2
10.3 Bedrijf 3
11. Disclaimer
En nog veel meer….

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.absolutereports.com/purchase/78654