http://showbizznet.nl

Neonatale en Prenatale Apparaten-markt 2020 – Rapport behandelt de belangrijkste groeifactoren, wereldwijde trends, kansen per regio, omvang van de sector en voorspelling van het aandeel tot 2024

Het Neonatale en Prenatale Apparaten-marktrapport geeft een overzicht van de markttrends, drijfveren en belemmeringen met betrekking tot het concurrentielandschap. Het geeft ook een gedetailleerd overzicht van de markt van verschillende regio’s wereldwijd. Bovendien bevat het Neonatale en Prenatale Apparaten-marktrapport een primair overzicht van de Neonatale en Prenatale Apparaten-markt met verschillende productdefinities, classificaties en deelnemers aan de ketenstructuur van de industrie.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/14244860

Concurrentieanalyse: De markt voor Neonatale en Prenatale Apparaten-industrieonderzoek is opgesplitst en biedt enorme groeimogelijkheden voor de leveranciers, vooral in de ontwikkelde regio’s. Het bestaan ??van grote, kleine en lokale verkopers op de markt zorgt voor veel concurrentie. Hieronder volgen de toonaangevende fabrikanten.
Atom Medical Corporation
GE Healthcare
Getinge AB
Koninklijke Philips NV
Masimo
Medtronic PLC
Natus Medical Incorporated
Phoenix Medical Systems (P) Ltd
Vyaire Medical

Het rapport bevat een uitgebreide analyse van:
• Neonatale en Prenatale Apparaten-marktsegmenten
• Neonatale en Prenatale Apparaten-marktdynamiek
• Neonatale en Prenatale Apparaten-marktgrootte
• Vraag en aanbod
• Huidige trends / problemen / uitdagingen
• Concurrentie en betrokken bedrijven
• Waardeketen

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/14244860

Belangrijkste markttrends:
 
 Incubators wordt het segment op producttype naar verwachting snelst groeiende markt zijn
 
 De neonatale incubators zijn vaak noodzakelijk voor zuigelingen. De baby’s moeten ademhalingsondersteuning variërend van extra zuurstof naar continue positieve luchtwegdruk (CPAP) of mechanische ventilatie. De temperatuurregeling van zuigelingen is een van de belangrijkste factoren te regelen in de neonatale incubator gevallen. De bedrijven inrichtingen heeft gewijzigd voor verschillende parameters, waaronder temperatuurregeling van groot belang, zo ernstig temperatuurverschillen tot pasgeborene warmteverlies, hypothermie en apneu, die nauw verband houden luchtstroming en luchtsnelheid. In de opkomende markten, is de groeiende aandacht wordt gezien in de richting van low cost alternatief neonatale incubators, zoals MiraCradle en Embrace Nest in India, die veel goedkoper dan de incubators oorspronkelijke kostprijs zijn, en dus meer betaalbaar voor ziekenhuizen en patiënten in verschillende plaatsen zou kunnen zijn in het hele land. Daarmee wordt de markt zal naar verwachting getuige hoog CAGR in de prognoseperiode.
 
 Noord-Amerika zal naar verwachting de markt te domineren
 
 De uitgaven voor gezondheidszorg in de Verenigde Staten is een van de hoogste, volgens het BBP, wereldwijd. Meer dan 18% wordt besteed aan de gezondheidszorg elk jaar in de Verenigde Staten. Het land herbergt een aantal medische hulpmiddelen bedrijven die actief zijn op de foetale en neonatale zorg uit de hele wereld, met een goede directe distributiekanaal, alsmede diensten van derden voor de distributie apparatuur in verband met medische / ziekenhuizen eis, en thuiszorg nodig heeft. Verder is er een stijging van de technologische vooruitgang in de apparaten. Philips Healthcare heeft een Smart Pulse techniek, die onderscheid maakt tussen maternale en foetale hartslag hartslag zonder dat hiervoor een extra sensor, zoals ECG en SpO2 ontwikkeld. Onderzoek in Northwestern Medicine bleek dat nieuwe technologie gebruikt om te beoordelen foetale hartactiviteit genaamd foetale elektrocardiogram ST-segment analyse of STAN, waardoor niet alleen de resultaten tijdens de bevalling, maar ook de snelheid van keizersneden te verminderen in vergelijking met conventionele hartslag van de foetus monitoring. Tijdens de prognoseperiode, is de groei naar verwachting in overeenstemming te zijn met de hoge eis in ziekenhuizen, voor diverse toepassingen in het hele land. Dus, als gevolg van de alle bovengenoemde factoren die de markt zal naar verwachting getuige van hoge groei in de prognoseperiode.

Wat Neonatale en Prenatale Apparaten-marktonderzoek biedt:
• Neonatale en Prenatale Apparaten-industrie geeft beoordelingen voor de analyse op regionaal niveau met productie, verkoop, consumptie, import en export
• De Neonatale en Prenatale Apparaten-markt biedt fabrikanten basisinformatie, productcategorie, verkoopopbrengst, prijs en brutomarge
• Neonatale en Prenatale Apparaten-marktprognoses voor minimaal vijf jaar van alle genoemde segmenten
• Trends in de toeleveringsketen die de nieuwste technologische ontwikkelingen plannen.
• Industrieonderzoek Neonatale en Prenatale Apparaten marktaandeel drijvende krachten, beperkingen, kansen, bedreigingen, uitdagingen, investeringsmogelijkheden
• Strategisch voor de nieuwkomers op de Neonatale en Prenatale Apparaten-markt
• Fabricageproces, prijs, leveranciers, productie- en verbruiksanalyse, transportmodaliteit en kostenanalyse, ketenanalyse
• Bedrijf beschrijft met gedetailleerde strategieën, financiële gegevens en recente ontwikkelingen

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/14244860

Enkele punten van de TOC van de Neonatale en Prenatale Apparaten-markt:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/14244860,TOC