http://showbizznet.nl

Marktomvang Vinyl acetaat Verwachting 2020 tot 2024 | Belangrijkste spelers in de branche, trends, dynamiek, groeistatistieken, kansen op basis van bedrijfsplannen

Het Vinyl acetaat-marktrapport geeft een overzicht van de markttrends, drijfveren en belemmeringen met betrekking tot het concurrentielandschap. Het geeft ook een gedetailleerd overzicht van de markt van verschillende regio’s wereldwijd. Bovendien bevat het Vinyl acetaat-marktrapport een primair overzicht van de Vinyl acetaat-markt met verschillende productdefinities, classificaties en deelnemers aan de ketenstructuur van de industrie.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/14244339

Concurrentieanalyse: De markt voor Vinyl acetaat-industrieonderzoek is opgesplitst en biedt enorme groeimogelijkheden voor de leveranciers, vooral in de ontwikkelde regio’s. Het bestaan ??van grote, kleine en lokale verkopers op de markt zorgt voor veel concurrentie. Hieronder volgen de toonaangevende fabrikanten.
Arkema
Celanese Corporation
China Petrochemical Corporation (Sinopec)
Clariant
Dairen Chemical Corporation
DowDuPont
Exxon Mobil Corporation
Ineos
Innospec
Joyce Lub And Chem LLP
Kuraray Co. Ltd
LyondellBasell Industries Holdings BV
Sipchem
The Nippon Synthetic Chemical Industry Co. Ltd
Wacker Chemie AG

Het rapport bevat een uitgebreide analyse van:
• Vinyl acetaat-marktsegmenten
• Vinyl acetaat-marktdynamiek
• Vinyl acetaat-marktgrootte
• Vraag en aanbod
• Huidige trends / problemen / uitdagingen
• Concurrentie en betrokken bedrijven
• Waardeketen

Voor meer informatie of vragen of aanpassingen voordat u koopt, gaat u naar – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/14244339

Belangrijkste markttrends:
 
 Toenemende vraag van het polyvinylacetaat Application
 
 – Polyvinylacetaat is een kleurloos, toxisch thermoplastische hars, die wordt bereid door polymerisatie van vinylacetaat. Het is één van de meest gebruikte waterafvoer harsen. De eigenschappen, zoals een goede biologische afbreekbaarheid en weersbestendigheid, hoge initiële tack en lage kosten, maakt het zeer populair voor gebruik
-. Polyvinylacetaat wordt majorly gebruikt in de lijm markt, als basis voor watergedragen lijmen, ten gevolge de goede hechtingseigenschappen en goedkope Catawiki -. Polyvinylacetaat harsen worden ook gebruikt om helder en hard films die goede corrosie, olie, vet en chemische bestandheid produceren. Bovendien worden ze vaak gebruikt als latex huis verf, watergedragen lijmen, kitten, hete smelt, stof afwerking, en inkten, onder anderen
-. De markt voor polyvinylacetaat lijm wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag in interieur hout toepassingen, aangezien de formulering aanbiedingen snel instellen van de tijd en een hoge sterkte eerste obligatie. Daarnaast is de groeiende toepassing van polyvinyl acetaat, als een ingrediënt voor gemeenschappelijke lijm en andere commerciële lijmen, wordt ook het besturen van de vraag naar polyvinylacetaat
-. Landen, waaronder China, de Verenigde Staten en Duitsland zijn goed voor de grootste markten in de meubelindustrie. China is de dominante exporteur van houten meubelen tot de Europese Unie
-. Factoren zoals de toenemende consumptie van polyvinylacetaat kleefstoffen in opkomende economieën en het gebrek aan milieuvriendelijke alternatieve vervangers, stijgt de vraag naar vinylacetaat.
 
 Asia-Pacific de markt te domineren
 
 – Asia-Pacific zal naar verwachting getuige robuuste groei in de vinylacetaat markt, als gevolg van de stijgende uitgaven voor de bouw en de auto-industrie in landen als China
-. China staat als de grootste producent in de automobiel- en verven en coatings industrie . Daarnaast is het de grootste consument en producent van lijmen en kitten Worldwide hotels -. Vinylacetaat wordt op grote schaal gebruikt bij de productie van verven en coatings, lijmen en verpakkingsmaterialen. Met China als een belangrijke speler in deze markten, is de vraag naar vinylacetaat zal naar verwachting groeien tijdens de prognoseperiode
-. De Chinese regering heeft de overheidsuitgaven voor infrastructuur voor transport toegenomen. China’s ministerie van transport en National Development and Reform Commission (NDRC) van plan om te investeren USD 724.000.000.000, tussen 2016 en 2018 voor de bouw van 303 belangrijke infrastructurele projecten, die spoorwegen, snelwegen, waterwegen, luchthavens en stedelijk vervoer te nemen. Dergelijke investeringen zullen naar verwachting de bouw activiteiten in het land te verhogen, verder het creëren van vraag naar vinyl-acetaat gebaseerde producten
-. Bovendien, automotive productie in China zal naar verwachting ook toenemen tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar SUV’s, lichtgewicht en zuinige voertuigen
-. Bovendien, China wordt majorly gericht op het verhogen van de productie en verkoop van elektrische auto’s in het land. Voor dit doel heeft het land van plan om de productie van elektrische voertuigen (EV) te verhogen tot twee miljoen per jaar, in 2020, en zeven miljoen euro per jaar in 2025. De doelstelling, indien het wordt bereikt, is waarschijnlijk van het aandeel elektrische voertuigen te verhogen tot 20%, van de totale nieuwe auto productie China, 2025
– dus vinylacetaat vondsten gevarieerd toepassingen zoals eindgebruikersectoren, in de vorm van coatings, kleefstoffen, primers, enz., de vraag naar vinylacetaat zal toenemen in het land tijdens de prognoseperiode.

Wat Vinyl acetaat-marktonderzoek biedt:
• Vinyl acetaat-industrie geeft beoordelingen voor de analyse op regionaal niveau met productie, verkoop, consumptie, import en export
• De Vinyl acetaat-markt biedt fabrikanten basisinformatie, productcategorie, verkoopopbrengst, prijs en brutomarge
• Vinyl acetaat-marktprognoses voor minimaal vijf jaar van alle genoemde segmenten
• Trends in de toeleveringsketen die de nieuwste technologische ontwikkelingen plannen.
• Industrieonderzoek Vinyl acetaat marktaandeel drijvende krachten, beperkingen, kansen, bedreigingen, uitdagingen, investeringsmogelijkheden
• Strategisch voor de nieuwkomers op de Vinyl acetaat-markt
• Fabricageproces, prijs, leveranciers, productie- en verbruiksanalyse, transportmodaliteit en kostenanalyse, ketenanalyse
• Bedrijf beschrijft met gedetailleerde strategieën, financiële gegevens en recente ontwikkelingen

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/14244339

Enkele punten van de TOC van de Vinyl acetaat-markt:
1. INLEIDING
1.1 Onderzoeksresultaten
1.2 Onderzoeksveronderstellingen
1.3 Reikwijdte van het onderzoek
2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE
3 SAMENVATTING
4 MARKT DYNAMIEK
4.1 Marktoverzicht
4.2 Marktfactoren
4.3 Marktbeperkingen
4.4 Porter’s Five Force-analyse
5 MARKTSEGMENTATIE
6 COMPETITIEF LANDSCHAP
7 MARKTMOGELIJKHEDEN EN TOEKOMSTIGE TRENDS

Klik hier voor een gedetailleerde inhoudsopgave: www.industryresearch.co/TOC/14244339,TOC