http://showbizznet.nl

Foundry Coke-markt groeit wereldwijd, groeifactoren, analyse van bedrijfsgrootte en aandeel, voorspelling van concurrentielandschap tot 2025

Het wereldwijde Foundry Coke-marktrapport is bedoeld om fatsoenlijke groeimogelijkheden te bieden, de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zullen de komende jaren aan de vraag blijven voldoen. Bij de gegevens die zijn bekeken, wordt rekening gehouden met zowel de bestaande topspelers als de opkomende concurrenten. Foundry Coke-marktonderzoek is een inlichtingenrapport met nauwgezette inspanningen om de juiste en waardevolle informatie te bestuderen.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/14897372

Over Foundry Coke-markt:
Global Foundry Coke Markt: Informatie op type (Ash inhoud <8%, 8% <As inhoud <10%, 10% <Ash Content), Application (Automotive Parts Gieten, Machinery Casting, isolatie en andere) en Regio – Verwachting tot 2026
Foundry Coke Markt Analysis:
Algemeen gieterijen cokes is een volledig gebruikte soort cokes in ijzergieterijen als fundament van brandstof in de koepel verhitters om gesmolten ijzer te produceren. Bovendien functioneert zowel als brandstof ijzer lossen en als koolstofbron voor het gesmolten product. De daaropvolgende gesmolten ijzer wordt gebruikt om verschillende geometrieën van gietijzeren producten, die dan vinden hun toepassing in verschillende industriële eindgebruikers te maken. Gieterijen cokes wordt geproduceerd door het verwarmen en destillatie van steenkool. Algemeen wordt wereldwijd gevormd via een van twee bekende procedures: het bijproduct herstelproces en terminaal ovenproces (of bijenkorf proces). In de VS, de gieterij cokes inventers meestal gebruik maken van de betekenis herstelproces. De oudere bijenkorf proces wordt gebruikt in een aantal andere landen, waaronder China, als een belangrijke bouwmethode. Het onderscheidende topografieën van cokes voor gieterijen die het gebruik ervan in ijzergieterijen mogelijk zijn de laag asgehalte hoog koolstofgehalte, hoge verbrandingswaarde, hoge dichtheid, hoge sterkte en groot formaat (dan metallurgische cokes), die het best geschikt is voor de koepeloven . Het is ook zeer rendabel wanneer vergeleken met metallurgische cokes aangezien bereikt de gewenste oventemperatuur en een betere smelt bij zijn kleinere hoeveelheid en kortere vanwege zijn hoge verbrandingswaarde. Foundry coke vindt toepassing in verschillende toepassingen, zoals auto-onderdelen casting, casting machine, isolatie en anderen. Het Global Foundry Coke Markt is voorspelbaar om een ??CAGR van 4,20% vast te leggen tot USD 3.608,0 miljoen in de buurt te bereiken tegen het einde van 2026. Hoewel, gangbare onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot de introductie van substituten van cokes voor gieterijen, die naar verwachting de groei vast te houden van de mondiale markt foundry coke tijdens de prognoseperiode.
Foundry Coke Markt Segmentation:
Het Global Foundry Coke Markt is gesegmenteerd type, toepassing en per regio. De stijgende vraag naar isolatiemateriaal diagonaal de wereld wordt naar verwachting de groei impuls te geven aan de spelers die actief zijn in de gieterij cokes markt tijdens de prognoseperiode. Op basis van toepassing, de auto-onderdelen casting segment had het grootste aandeel van 52,6% in 2018 en waarschijnlijk een CAGR van meer dan 4,5% eind 2026. Foundry cokes register wordt gebruikt om gesmolten ijzer in de koepeloven van ijzergieterijen , de daaruit voortvloeiende ijzer wordt vervolgens gebruikt voor de productie gietijzer van verschillende vormen, maten en geometrieën. De gietijzeren vindt grote vraag in de automobielindustrie automotive molding componenten zoals motoronderdelen, ophanging, remmen, krukas, stuurinrichting, tandwielen en bussen, onder anderen vormen. De groeiende auto-industrie over de hele wereld als gevolg van toenemende inkomen per hoofd, toenemende koopkracht van de consument, veranderende levensstijlen en groeiende economieën bijdragen aan de vraag naar gietijzer auto-onderdelen, en dus op zijn beurt het besturen van de mondiale foundry coke markt. De goedkeuring van elektrische voertuigen in de nabije toekomst jaar wil de groei van de productmarkt een bepaald bedrag te verhogen tijdens de prognoseperiode ook. Hoewel, is de beschikbaarheid van boventallige verwacht dat de groei van de productmarkt beperken tijdens de prognoseperiode. De uitdagende factoren voor de spelers op de markt zijn de nadelige effecten geassocieerd met foundry coke productie en de strenge wettelijke normen. Het indienen van cokes voor gieterijen in koepeloven zal naar verwachting de belangrijkste factor die de groei van de wereldeconomie cokes voor gieterijen markt. De grote vraag naar ijzer gegoten machines in de auto-industrie zal naar verwachting ook de groei van de wereldwijde markt van brandstof. Volgens het type, heeft de wereldwijde foundry coke markt is gesegmenteerd in asgehalte <8%, 8% <asgehalte 10%. Asgehalte het gewicht van de onbrandbare residu. Op basis van het type, het asgehalte <8% segment domineerden de wereldwijde foundry coke markt in 2018 met een marktaandeel van 44,5% het registreren van een CAGR van meer dan 5% tijdens de prognoseperiode. De cokes voor gieterijen met minder dan 8% as gehalte bladeren minder residu bij verbranding, die op zijn beurt laat de kosten van afval organisatie door de producenten. Low as bevredigd coke is ook zeer gunstig voor het milieu, omdat de cokes met minder asgehalte produceert minder vervuiling op te branden. Vanwege deze factoren dit segment wordt verwacht om getuige een aanzienlijke groei vanwege zijn superieure eigenschappen in vergelijking met de andere twee.
Regionale analyse:
Geografisch, Global Foundry Coke Markt is verdeeld in regio's zoals Noord-en Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en de rest van de wereld. Noord-Amerika was de op een na grootste regionale markt in 2018 als gevolg van de ontwikkeling van de auto-industrie, samen met de toepassing van cokes voor gieterijen in materiaal behandeling. Snelle ontwikkeling in de regio is het gieten van de vraag naar gietijzeren componenten in het eindgebruik bedrijven, zoals automotive, chemie, olie & gas, food & beverages, landbouw, gezondheidszorg, en anderen, die op zijn beurt is het stimuleren van de groei van het product markt in de regio. China is de belangrijke producent en consument van cokes voor gieterijen wereldwijd. Het land hield de markt aandeel van 25,6% van de wereldwijde gieterij cokes markt in 2018 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 5,5% tijdens de genoemde prognoseperiode. De regionale markt is naar verwachting een CAGR van 3,43% vast te leggen tijdens de prognoseperiode. US geregeld voor een geavanceerde marktaandeel natie in 2018 en zal naar verwachting de hoogste CAGR van meer dan 4,0% te registreren tijdens de verslagperiode. De Asia-Pacific markt veroverd de wereldwijde foundry coke markt met een aandeel van 47,1% in 2018 en zal naar verwachting een alike groei vooruitgang gedurende de prognoseperiode te tonen. Hoewel, Canada in 2018 en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 2,0% respectievelijk weer te geven.
Foundry Coke Markt Report omvat de belangrijkste spelers:
De voorgestelde toeschouwers in de Global Foundry Coke Markt zijn coke fabrikanten, retailers, distributeurs, groothandels, investeerders en handel deskundigen, overheden, verenigingen, industriële organisaties, enz. De grote bedrijven functioneren in de Global Foundry Coke Markt concentreren zich op versteviging van hun wereldwijde manieren door het aangaan van ongerepte markten. De verwachte toeschouwers in de Global Foundry Coke Markt zijn bedrijven zoals Erie Coke Corporation (US), CARBO-KOKS SpóÅ,ka z o.o. (Polen), Industrial QuÃmica del Nalón SA (NalonChem) (Spanje), Nippon Coke & Engineering. Co, Ltd (Japan), ABC Coke (Drummond) (US), GR RESOURCE LTD (China), Shanxi Antai Group Co, Ltd (China) en Italiana Coke s.r.l. (Italië).

Informeer of deel uw vragen, indien van toepassing vóór de aankoop van dit rapport – www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/14897372

Regionale analyse:
• Noord Amerika
• Europa
• Aziatisch-Pacifisch
• Rest van de wereld (RoW)

Wat levert dit rapport op?
• Uitgebreide analyse van de wereldwijde en regionale markten van de Foundry Coke-markt.
• Volledige dekking van alle segmenten om de Foundry Coke-markttrends, ontwikkelingen op de wereldmarkt en voorspelling van marktomvang tot aan de voorspellingsperiode te analyseren.
• Uitgebreide analyse van de bedrijven die actief zijn op de wereldwijde Foundry Coke-markt.
• Het bedrijfsprofiel omvat analyse van productportfolio, omzet, SWOT-analyse en de laatste ontwikkelingen van het bedrijf.
• De groeimatrix geeft een analyse van de productsegmenten en geografische gebieden waarop marktspelers zich moeten concentreren om te investeren, consolideren, uitbreiden en / of diversifiëren.

Koop dit rapport (prijs $4450 (Four Thousand Four Hundred Fifty USD) voor licentie voor één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/14897372

Belangrijke vragen beantwoord in het Foundry Coke-marktrapport:
• Wat zal de groeisnelheid van de Foundry Coke-markt zijn?
• Wat zijn de belangrijkste factoren die de wereldwijde Foundry Coke-markt aandrijven?
• Wie zijn de belangrijkste fabrikanten op de Foundry Coke-markt?
• Wat zijn de marktkansen, het marktrisico en het marktoverzicht van de Foundry Coke-markt?
• Wat zijn verkoop-, omzet- en prijsanalyse van topfabrikanten op de Foundry Coke-markt?
• Wie zijn de distributeurs, handelaren en dealers van de Foundry Coke-markt?
• Wat zijn de kansen en bedreigingen voor de Foundry Coke-markt waarmee de leveranciers in de wereldwijde Foundry Coke-industrie worden geconfronteerd?
• Wat zijn verkoop-, omzet- en prijsanalyses per typen en toepassingen van Foundry Coke Industry?
• Wat zijn verkoop-, omzet- en prijsanalyses per regio's van de Foundry Coke-industrie?

Gedetailleerde TOC van Foundry Coke-marktvoorspellingsrapport:
1 Foundry Coke-marktintroductie
2 Samenvatting
3 Foundry Coke-marktintroductie
3.1 Definitie
3.2 Reikwijdte van het onderzoek
3.3 Lijst met aannames
3.4 Marktstructuur
4 Foundry Coke-methodologie voor marktonderzoek
4.1 Onderzoeksproces
4.2 Primair onderzoek
4.3 Secundair onderzoek
4.4 Schatting van de marktomvang
4.5 Prognosemodel
5 Foundry Coke-marktdynamiek
5.1 Inleiding
5.2 Bestuurders
5.3 Beperkingen
5.4 Mogelijkheden
6 Foundry Coke Marktfactoranalyse
6.1 Porter's Five Forces-model
6.1.1 Onderhandelingspositie van leveranciers
6.1.2 Onderhandelingspositie van kopers
6.1.3 Dreiging van nieuwkomers
6.1.5 Intense rivaliteit
6.2 Waardeketenanalyse
6.2.1 Onderzoek en ontwikkeling
6.2.2 Fabricage
6.2.3 Distributie en verkoop
6.2.4 Monitoring na verkoop
7 Wereldwijde Foundry Coke-markt per type
7.1 Overzicht
7.2 Type 1
7.3 Type 2
7.4 Type 3
8 Wereldwijde Foundry Coke-markt per eindgebruiker
8.1 Overzicht
8.2 Toepassing 1
8.3 Toepassing 2
8.4 Toepassing 3
8.5 Andere
…… ..
10 Wereldwijde Foundry Coke-markt per regio
10.1 Noord-Amerika
10.2 Europa
10.3 Azië-Pacific
10.4 Japan
10.5 Midden-Oosten en Afrika
11 Foundry Coke-marktcompetitief landschap
12 Bedrijfsprofielen
12.1 Bedrijf 1
12.1.1 Bedrijfsoverzicht
12.1.2 Financieel overzicht
12.1.3 Productaanbod
12.1.4 SWOT-analyse
12.1.5 Belangrijkste ontwikkelingen
12.1.6 Kernstrategie

Vervolg …

Voor gedetailleerde TOC – www.industryresearch.co/TOC/14897372,TOC