http://showbizznet.nl
Persbericht

Europa lanceert massale vaccinatiesoftware terwijl landen zich haasten om een nieuwe variant op te nemen

Een piloot koos de lucht boven Duitsland om zijn vliegroute te gebruiken om een ​​spuit aan te trekken, voorafgaand aan de introductie van de Covid-19-vaccinatiemarketingcampagne in heel Europa, in overeenstemming met informatie van FlightRadar24.

De piloot, Samy Kramer, nodigde mensen op zijn Instagram-account uit om te voldoen aan zijn vlucht, in een zitsvliegtuig, op de internetsite FlightRadar24.

De luchtbezoekers die de webpagina volgden, zeiden dat de vlucht op 23 december vertrok vanuit Friedrichshafen, dicht bij het Bodenmeer in Zuid-Duitsland, en een uur en vierenveertig minuten duurde.

De Europese Unie (EU) is op zondag formeel begonnen met haar Covid-19-vaccinatiemarketingcampagne, dagen na de goedkeuring van het Pfizer / BioNTech coronavirusvaccin op 21 december.

“Het … vaccin is naar alle EU-landen gebracht”, verklaarde Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, zaterdag op Twitter.

De Commissie heeft 27, 28 en 29 december uitgeroepen tot “EU-vaccinatiedagen”, die volgens Von der Leyen “een ontroerende seconde van eenheid” waren. Ze zei: “Vaccinatie is de blijvende manier om uit de pandemie te komen.”

De eerste mensen die doses van het vaccin kregen, waren grotendeels bejaarde of eerstelijns klinische werkers.

In Frankrijk werd een 78-jarig meisje genaamd Mauricette de eerste die het vaccin accepteerde, in overeenstemming met een tweet van Aurélien Rousseau, de directeur-voorkeur van het fitnessbureau van de regio Ile-de-France. Mauricette, een voormalig huishoudster, kocht het vaccin in een openbaar sanatorium in het meer Parijse gebied.

Italië – zodra het Europese epicentrum van de coronaviruspandemie – heeft zondag bovendien zijn eerste doses van het vaccin toegediend.

Professor Maria Rosaria Capobianchi, een viroloog aan het Lazzaro Spallanzani National Institute for Infectious Diseases, werd een van de eersten die het accepteerde. Capobianchi maakt deel uit van de groep die het virus voor het eerst op afstand heeft gehouden in Italië.

Een aantal van de eerste organisaties die de prik accepteerde, was ook een gezondheidsdeskundige en een verpleegster geweest.

Dr.Alessandra D’Abramo werd lid van het instituut terwijl de eerste coronaviruspatiënten van Italië – een Chinees echtpaar – daar op 30 januari in het ziekenhuis waren opgenomen.

“Dit is een uitzonderlijke dag vanwege het feit dat, na een lange periode van uitzonderlijke schilderijen binnen de zaal, nu een middag van verlangen is en ik ben hier zo blij mee”, instrueerde ze CNN snel nadat ze de injectie had gekregen. “Het vaccin wordt geaccepteerd door de FDA, de EMA en AIFA – de Italiaanse [regulator] – dus ik neem aan dat het veilig en effectief is”, zei ze.

Een 96-jarige inwoner van een verpleegster werd de eerste die het vaccin in Spanje accepteerde. Araceli Rosario Hidalgo, geboren in 1924, kreeg haar dosis zondag in een verzorgingshuis in Guadalajara, dichtbij Madrid.

De tweede man of vrouw die binnen de VS een vaccin moest krijgen, werd personeelslid van de identieke huishoudelijke verpleegassistent Mónica Tapias.